viernes, 25 de septiembre de 2015

2n A. MOMENTS...

Ja som a 2n!!! Quina il·lusió!!!!

Aquí teniu un recull de fotos sobre petits instants que es converteixen en grans MOMENTS d'aprenentatge viscuts aquestes primeres setmanes d'escola.

  • Ens retrobam amb els nostres AMICS i AMIGUES: Què divertit!!! Tornar a l'escola i veure els nostres amics per poder jugar i contar-lis tot el que hem fet a l'estiu.




                                     
                                    També moments per fer allò que ens agrada com pintar i llegir.





  • Elegim el nom de classe i recordam les normes: Deixam de ser la classe dels astronautes per convertir-nos en la classe dels ANIMALSSSSS!!!!! Han hagut propostes molt bones, però al final, han guanyat els animals; tema que ens permetrà conèixer moltíssimes coses més dels animals al llarg del curs (projecte).

                              
 Na Sílvia, la mami de n'Andrea ens ha REGALAT unes LLIBRETES SÚPER XULIS D'ANIMALS!!!!!! GRÀCIES SÍLVIA!!!! Ens ha fet molta il·lusió!!!!


                                                       Normes de classe.

  • Exposam treballs voluntaris: N'Aroa ha realitzat un treballet voluntari de la visita al planetari que va fer aquest estiu amb la seva família i es clar, com no deixam de ser astronautes, ens ha encantat que ens explicàs coses noves del que va veure allí.




  • Estrenam llibres, material, llibretes... i fins i tot, temes nous i "amics" nous: Com estam aprenent l'esquelet humà, aquesta setmana hem rebut la visita d'en Morgan i na Carla, dos esquelets que duen mooooolt de temps a l'escola i ens ajudaran a entendre millor com són els nostres ossos.

                                        Aquesta és na Carla. Un altre dia us presentarem a en Morgan jejeje.

                                     Aquests són els ossos que hem d'aprendre. Fàcil, veritat?

  • Projecte: "AIXÍ SÓC JO". Ja ens hem posat en marxa amb l'àlbum personal i estam creant els fons a partir de la tècnica de paper d'aigua. Mirau què xuli queden els nostres papers decorats!!!




Continuarà...

No hay comentarios:

Publicar un comentario