lunes, 2 de noviembre de 2015

PANELLETS ACABATS DE SORTIR DEL FORN!



Els panellets són dolços típics de les Balears que, tradicionalment, s'elaboraven en aquestes dates tan assenyalades de Tots els Sants. 

Els panellets daten del segle XVIII, quan s'usaven com a menjar beneït per compartir després de les celebracions religioses. Es creu que tenen el seu origen en el nord d'Europa, on a conseqüència de l'intens fred es feia necessari un aliment alt en calories per suportar millor la llarga nit dels difunts.

S'elaboren amb una massa dolça feta amb sucre, farina d'ametlla molta, ous i ratlladura de llimó. Per l'exterior es recobreixen amb clara d'ou per adherir una capa de pinyons o ametlles. S'enforna i es deixen refredar. 

El dimecres tota primària va gaudir cuinant aquests dolços típics i, com ja sabeu, el resultat va ser excel·lent!


































    El nostre súper CHEF DANI












TICO-TICO, TICO-TET;
JA TENIM DOS PANELLETS!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario