domingo, 25 de enero de 2015

1r A: CONVIVÈNCIES

 LES PRIMERES CONVIVÈNCIES DE 1r A!


El passat divendres 23, els astronautes de 1r A vàrem gaudir de les nostres primeres convivències a la casa de Sant Rafel, amb una gran companyia, en Dani, capellà del centre.

En Dani ens va tenir preparades moltíssimes sorpreses al llarg del matí i, sobretot, moltíssims missatges plens de valors per posar en pràctica en el dia a dia.


 

                                         
El primer que vàrem fer va ser conèixer la preciosa capella de la casa en la que vàrem començar el dia, resant i "demanant" coses bones. Després, en Dani ens va explicar dos paraules noves: "altar" i "sagrario" i, ens va dir, que són dos elements importants en qualsevol esglèsia. Mirau que atents hem estat escoltant tot allò que ens ha explicat!!









Més tard, esmorçarem i jugarem en el preciós bosc de la casa.  
Què bé que ens ho vàrem passar!!!!!









També jugarem al joc del mocador ("el pañuelo")!

En Dani ens va preparar un super joc amb la finalitat de trobar per tot el bosc, cors malalts (verds) i convertir-los en cors sans (vermells). Hi havia grups de 4 nins per trobar els cors verds i tots els grups varen jugar molt bé. Quan acabà el joc, ferem una reflexió conjunta per tal de convertir els cors malalts en cors sans i ho vàrem escriure en un mural per portar-ho a l'escola.





I fins aquí la nostra primera convivència. Esperam la següent amb molta il·lusió!!
GRÀCIES DANI PER OBRIR-NOS ELS CORS!




No hay comentarios:

Publicar un comentario